HEERLIJK DWALEN DOOR DRENTHE
VANUIT B&B VEERKANT EN VRUISTUK!

B&B Veerkant en Vruistuk,
thuis in Drenthe

B&B Veerkant en Vruistuk is prachtig gelegen op Zonneveld; een kleinschalige Alpacaboerderij temidden van de landerijen aan het eind van een doodlopende weg. Laat u overrompelen door het weidse uitzicht en de stilte. De Bed and Breakfast bevindt zich in de rechtervleugel van een Zweeds landhuis op een prachtig terrein van 2.4 hectare groot. Privacy en comfort in een warm maar modern ingerichte kamer. Wij nodigen u graag uit om een verblijf te boeken bij Veerkant en Vruistuk. Het zal u aan niets ontbreken!

Uw gastvrouw en gastheer

Veerkant en Vruistuk wordt gerund door Joanna en Sander. Wij zijn een enthousiast stel dat het u graag naar de zin maakt. Heeft u speciale wensen? Deel ze met ons zodat we u een passend voorstel kunnen doen.

Veerkant en Vruistuk is gesloten van zaterdag 3 november tot vrijdag 23 november. Telefonisch zijn we niet bereikbaar, de mail wordt één keer per dag gelezen en beantwoord.

    Reviews van bed en breakfast Veerkant En Vruistuk in Tiendeveen

 

B&B Tulp classificatieB&B Tulp classificatieB&B Tulp classificatieB&B Tulp classificatieB&B Tulp classificatie B&B Veerkant & Vruistuk is in 2018 bezocht door mysteryguests van Stichting Bed & Breakfast Nederland en die hebben ons geclassificeerd met 5 van 5 Tulpen.

 
Facebook