HEERLIJK DWALEN DOOR DRENTHE
VANUIT B&B VEERKANT EN VRUISTUK!

B&B Veerkant en Vruistuk,
thuis in Drenthe

B&B Veerkant en Vruistuk is prachtig gelegen op Zonneveld; een kleinschalige Alpacaboerderij temidden van de landerijen aan het eind van een doodlopende weg. Laat u overrompelen door het weidse uitzicht en de stilte. De Bed and Breakfast bevindt zich in de rechtervleugel van een Zweeds landhuis op een prachtig terrein van 2.4 hectare groot. Wij bieden privacy en comfort in een warm maar modern ingerichte kamer. Wij nodigen u graag uit om een verblijf te boeken bij Veerkant en Vruistuk. Het zal u aan niets ontbreken!

Uw gastvrouw en gastheer

Veerkant en Vruistuk wordt gerund door Joanna en Sander. Wij zijn in 2015 van de Randstad naar Tiendeveen verhuisd om daar onze droomplek te realiseren. Na een periode van verbouwen en verfraaien is die droomplek inmiddels realiteit en genieten wij en onze gasten dagelijks van deze heerlijke rustige plek. Wij zijn een enthousiast stel dat het u graag naar de zin maakt. Heeft u speciale wensen? Deel ze met ons zodat we u een passend voorstel kunnen doen.


 

Reviews van bed en breakfast Veerkant En Vruistuk in Tiendeveen   

 

B&B Tulp classificatieB&B Tulp classificatieB&B Tulp classificatieB&B Tulp classificatieB&B Tulp classificatie B&B Veerkant & Vruistuk is bezocht door mysteryguests van Stichting Bed & Breakfast Nederland en die hebben ons geclassificeerd met 5 van 5 Tulpen.

 
Facebook   Instagram